Inspirerend in kennisoverdracht. Of het nu gaat om educatie, voorlichting, workshops, persoonsgerichte of bedrijfsbreed gerichte juridische trainingen.

Onze trainingen zijn bedoeld voor personen die beroepsmatig in aanraking komen met de vakgebieden bedrijfs- en ondernemingsrecht, overeenkomstenrecht, bouwrecht, en bestuursrecht. De trainingen kunnen naar wens zowel algemene basistrainingen betreffen als op maat gesneden cursussen. Een voorbeeld daarvan zijn de inmiddels succesvolle workshops “Legel training for Contract & Projectmanagers”

Het doel van alle trainingen is dat medewerkers die in aanraking komen met genoemde rechtsgebieden beter in staat zijn om juridische “gevaren” te herkennen. Door praktische handvatten aan te reiken kunnen uw medewerkers hun automatische piloot van dagelijkse handelingen afstemmen op het voor uw bedrijf meest passende gedrag. Hierdoor neemt de kwaliteit toe en wordt het risico van juridische conflicten verkleind. De bottom line is dat uw bedrijf op de lange termijn kosten bespaart.

Kunnen wij u verder helpen?

Bekijk ook eens onze andere dienstverlening

Bedrijfstrainingen | Juridisch advies | Landelijke procespraktijk | Overige specialisaties